דם מפי הטבעת זמן מאד ממושך

דיון מתוך פורום  טחורים

01/03/2018 | 16:43 | מאת: רינת

היי יורד לי דם טרי מפי הטבעת שנתיים+. לא נראה לי שבוע בלי לפחות פעמיים. יש גם יציאות בלי דם אבל מעטות... אני קוראת בגוגל והעניין מלחיץ אותי ממש כי ד"ר גוגל תמיד מלחיץ. זה דם כנראה מהחלק התחתון של המעי כי זה אדום לא כהה. מביך אותי להבדק, אפשר להבין. עשיתי בדיקת דם כללית לפני שבוע וכל הערכים תקינים. כלומר אני לא מאבדת הרבה דם למרות שזה דימום ממושך. האם אפשר לומר שזה טחורים אם אני בגיל 25, וזה כבר שנתיים ואין החמרה? האם יש דבר כזה טחורים בלי כאבים בכלל? תוכל לשלול מהסיפור סרטן פי הטבעת ולהרגיע?

דימום מפי הטבעת מחייב בדיקה. בגילך הסיכוי לסרטן מעי גס הוא קלוש אך קיים. רב הסיכויים שמדובר בטחורים. יש צורך בבדיקה וטיפול בהתאם לממצאים.

01/03/2018 | 21:41 | מאת: רינת

זה שזה כבר שנתיים נשאר אותו הדבר מוריד את הסיכוי לסרטן נכון?

שום דבר לא מעלה ולא מוריד סיכון. עלייך לפנות לבדיקה

02/03/2018 | 06:34 | מאת: רינת

הלוואי שהיה לי אומץ... אני ממש מתביישת להבדק... מקווה שזה כלום ויהיה בסדר... תודה רבה!

מנהל פורום טחורים