התייעצות: טחורים, ולאחרונה דימום דיי מסיבי ביציאות

דיון מתוך פורום  טחורים

27/12/2017 | 20:17 | מאת: מ

שלום, סובל בשנים האחרונות מטחורים, למדתי לחיות איתם, הם יוצאים בשירותים, ואני פשוט מחזיר בחזרה והכל חוזר לשגרה . מה שקורה לאחרונה זה שביציאות יוצא לי הרבה דם מהאיזור, ממש בזרם כמו שתן . האם זה לא מסוכן לאבד דם על בסיסי יומי? צירפתי תמונה, האם תוכל לכוון אותי במה מדובר? האם זה פיסורה? טחורים? קרע? מזה? איך מטפלים? יש לציין שכבר קרה לי בעבר, אבל אחרי שבוע שבועיים עבר, עד שחזר שוב, והתחושה שהחמיר, ולא הולך לעבור . איך מקלים על האיזור? מה הטיפול המומלץ? כיום אני פשוט דוחף עם האצבע את כל העסק בפנים, אבל מרגיש כאילו הדימום ממשיך פנימית .

איבוד דם מטחורים כמו שתיארת הינו מצב המחייב טיפול. הפסד קבוע של דם בצורה כזו יכול להביא לאנמיה. עליך לפנות לבדיקת פרוקטולוג ולקבל טיפול המתאים למצבך. ייתכן ויומלץ לך על קשירת טחורים ואולי אפילו ניתוח.

מנהל פורום טחורים