טיפול בטחור חיצוני .........

דיון מתוך פורום  טחורים

29/07/2017 | 14:11 | מאת: אלי

ד"ר שלום 1. אני מבוטח של מכבי- מה העלות של הסרת טחור חיצוני והיכן ניתן לעשות את הטיפול/היכן אתה מבצע את הטיפול הזה? 2. איזה טיפול כירוגי-הרדמה מקומית-אתה יכול להציע למבוטחי מכבי לטחור חיצוני? תודה.

טחור חיצוני ניתן להסיר בניתוח פשוט בהרדמה מקומית (אם צריך). שאר הפרטים ניתן לקבל בבדיקה במרפאה והם לא מעניין פורום זה

30/07/2017 | 15:13 | מאת: אלי

כריתה/קשירה? תוכל לפרט מעט לגבי הניתוח הפשוט-מה בעצם עושים? תודה.

טחור חיצוני לא ניתן לקשור, זה עור ולא רירית.. בניתוח כורתים את הטחור החיצוני ותופרים את שולי העור

31/07/2017 | 14:32 | מאת: אלי

תודה לך על המענה. האם קיימת אופציה כירוגית רפואית אחרת? יותר קלה ופחות כואבת עבור חיצוני? הבנתי שהניתוח מאוד מאוד כואב. תודה רבה יום טוב

איני מכיר אפשרות אחרת

מנהל פורום טחורים