האם יש אלטרנטיבה לניתוח נוסף?

דיון מתוך פורום  טחורים

30/06/2017 | 10:17 | מאת: חן

שלום רב, עברתי לפני חודש וחצי ניתוח לקשירת כלי דם בשלושה טחורים פנימיים. לא היה כאב אבל היה דימום משמעותי והוחלט לנתח. בניגוד למה שאומרים, ההתאוששות לא הייתה קלה והייתי מרותק למיטה כשבוע עם כאבים די רציניים. כעבור כשבועיים הופיע טחור שמתחיל בפנים והקצה שלו משתחל החוצה מפי הטבעת. הוא מלווה בכאב בינוני, תמידי ומציק. המנתח אומר שלמרבה הצער זה קורה מדי פעם. קיווה שייעלם מעצמו אבל כנראה שלא יקרה אצלי. הוא מציע לבצע ניתוח תיקון "קטן" לדבריו. האם ניתוח נוסף זה הפתרון היחיד? האם כדאי לקבל עוד חוות דעת? גם פעם הקודמת נתן לי להבין שמדובר בפרוצדורה מינורית ולא היה כך. אז אני קצת חשדן.

הניתוח לקשירת כלי דם המזינים את הטחורים הוא בד"כ לא כואב. אצלך, בשל סיבוך הפעולה, עברו לניתוח לכריתת טחורים שהוא ניתוח הגורם לכאבים חזקים הנמשכים עד כשבועיים. במהלך הריפוי הופיע מה שאתה מתאר. כנראה שהרופא שלך צודק ויש צורך בפעולת תיקון (קשה לתת עצה בלי בדיקה גופנית). בקש ממנו הסבר מפורט על התיקון ומה ההשלכות מבחינה כאב ומגבלות שלאחר ניתוח.

02/07/2017 | 19:20 | מאת: תודה

תודה

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית

16/04/2018 | 12:24 | מאת: חן

מה הם אחוזי ההצלחה לקשירות עורק כאלו

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

מנהל פורום טחורים