סיבוך לאחר ניתוח להסרת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

06/05/2017 | 16:45 | מאת: גלעד

ביצעתי ניתוח להסרת טחורים בתאריך 8.3.17. עברו חודשיים כבר ולא חזרתי להיות בריא לחלוטין. יש לי הרבה יותר גזים מאז הניתוח, איזור פי הטבעת תמיד לח עם מין הפרשות. האיזור מגרד לעיתים קרובות ולפעמים גם שורף קלות. עלי לציין שאני לא סובל מכאבים. מהסתכלות מאיזור הניתוח, שמתי לב שהפצע נראה שלא הגליד לגמרי, הוא נראה כמו רירית אדומה וחשופה שאם אני מעביר בו קיסם אוזניים אז יש דם. אבל אני לא מדמם בעת יציאות וגם אין לי אי שליטה על סוגרים. האם נורמלי? מה יכול להיות הגורם לכך שהפצע עדיין פתוח? הרי תפרו לי את זה

ריבוי גזים אינו קשור לניתוח.. ההפרשה, הגרד והצריבה יכולים להיות תוצאה של החלמה לא שלמה. מדובר באיזור רגיש מאד. אני מציע שתפנה לבדיקת הרופא המנתח. ייתכן שאצלך ההחלמה ארוכה מהרגיל ויש צורך בזמן נוסף להחלמה מלאה.

07/05/2017 | 18:42 | מאת: גלעד

ביצעתי את הניתוח בתאילנד. לאן כדאי לי לפנות אם כן? האם החלמה לא שלמה יכולה להגיע למצב שהיא כרונית? או שפשוט אחכה בסבלנות להחלמה מלאה?

אני מציע שתפנה לבדיקת פרוקטולוג לקבל איבחון והמלצות לטיפול

מנהל פורום טחורים