לאחר ניתוח כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

08/04/2017 | 08:09 | מאת: מני

שלום ביום רביעי האחרון עברתי ניתוח לכריתה של הטחורים ויש לי כמה שאלות 1 כשאני שוכב במיטה מידי פעם מתכווץ לי שריר פי הטבעת וזה ממש כואב אני לא מצליח לשלוט על זה האם זה מעיד על בעיה או שזה נומאלי 2. היום יום שבת ועד עכשיו אני לא מצליח לעשות פיפי באופן רגיל רק באבטיה אמרו לי בבית חולים שקיבלתי הרדה בלוק וזה סביר השאלה מתי זה יעבור 3 היציאה הראשונה הייתה סיוט וגרמה לכאבים בילתי נסבלים ושורפים יש משחה שאפשר למרוח ?

ההתכוצות של השריר היא בתגובה לניתוח וזה יחלוף עם התקדמות ההחלמה. הקושי במתן שתן יכול להיות מוסבר כקשור להרדמה ביממה הראשונה. אחכ זה כנראה מתגובה לניתוח. היציאות אחרי ניתוח טחורים כואבות בימים הראשונים-צריך לקחת משככי כאב בנדיבות.

09/04/2017 | 13:28 | מאת: מני

אחרי כמה ימים מהניתוח מערכת השתן חוזרת לתפקד ? חשוב לציין שאני מרגיש שהשלפוחית מלאה אבל לא מצליח להוציא באופן טבעי רק במקלחת וזה ממש מתסכל

מנהל פורום טחורים