טחורים וגוש קטן שיצא לאחרונה

דיון מתוך פורום  טחורים

19/03/2017 | 21:22 | מאת: רועי

שלום דוקטור יש לי טחורים פנימיים שלאחר היציאות נכנסות וחוזרת למקומה. בעבר עברתי קשירה שהיתה מאד טראומתית ומאד כואבת (כמעט שהתעלפתי) והיום אני צריך עוד קשירה לדעתי אך מפחד לעבור את זה שוב. שאלתי היא האם אפשר לעבור את זה עם הרדמה מקומית? או לחלופין בצורה יותר עדינה? דאלתי השניה היא שבשבועיים האחרונים אני מרגיש בליטה קטנה שמאד כואבת מאין כאבים חדים כמו דקירה בערך כ 2 ס"מ לימין פי הטבעת, האם גם זה סוג של טחורים? תודה

מה שאתה מתאר מתאים לטחור חיצוני שהוא שטף דם מתחת לעור. את הדבר הזה לא קושרים.. זה ייספג מעצמו עם הזמן. קשירה של טחורים פנימים לרוב אינה כואבת ובוודאי שלא מבצעים אותה בהרדמה כללית.. וגם לא במקומית (הכרוכה בזריקה במקום רגיש).

מנהל פורום טחורים