שיניים נופלות בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

24/09/2011 | 12:18 | מאת: נעמה

שלום שמי נעמה ואשמח לקהל פירוש לחלום שחלמתי אמש, אציין רק שחלמתי ששיניי נופלות גם לפני שבוע וחצי אבל החלום לא זכור לי.. אתמול בלילה חלמתי חלום מוזר, חלמתי שהייתי בקניון בחנות בגדים ורציתי לקנות לאחותי שתי שמלות שהיו בהנחה והלכתי לתא מדידה בכדי למדוד אותן ולראות אם הן יתאימו לאחותי.. מפה לשם לפתע החלו ליפול כל השניים האחוריות שלי אחת אחרי השניה בטירוף, וכל היד שלי התמלאה בשניים עד שנהיה חופן ענק! שמעתי מאנשים שזה סימן רע ויכול לסמל מוות שלא נדע ואני מאוד לחוצה מהמשמעות, אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי מה פשר החלום יכול להיות.. אציין שאני נשואה ובת 26 במידה וזה רלוונטי. תודה מראש.

נעמה היקרה נפילת שיניים בחלומות הינה תופעה מאד נפוצה וידועה ובהחלט אינה מסמנת מוות. אדם שנופלות שיניו אינו מת, לכל היותר עושה השתלת שיניים, כתרים או פלטה. נפילת שיניים מראה על תהליך של הזדקנות, התדרדרת גילוי פגמים וסוג של חולשה, לפחות בשיניים. כלומר היא מייצגת גם חולשה וגם פחד מפניה. לא ברור מדוע נפלו שינייך דווקא בעת שמדדת שמלות לאחותך. האם יתכן שקיימת דאגה כלשהי כלפי אחותך? האם משהו בקשר ביניכן מעורר בך סוג של פחד או נסיגה לאחור? בררי לעצמך את טיב היחסים ביניכם ונסי להבין מדוע דווקא במצב של מדידת שמלות לאחות ארעו לך דברים מפחידים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים שנה טובה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות