חרדת נטישה

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

26/11/2014 | 14:53 | מאת: הדס

שלום וברכה אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי התחתנתי לפני 2 חודשים עם בעל שמאוד אוהב אותי ואני אותו זה נשאוים שניים שלי ויש לי שעות מטורפות של פחד אלוקים שהוא ילך לי וברגעים האלה אני לא מסוגלת לעשות כלום חשוב לי לציין שאני אדם עובד משרה מלאה ויש לי הרבה חברים

שלום הדס, צר לי לקרוא על מצוקתך. ברור שדרך האינטרנט לא ניתן לעזור במה שנראה כבעיה די עמוקה. המלצתי היא לפנות לטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים. ייתכן שמדובר בדימוי עצמי נמוך שלך שגורם לך לא להאמין שבעלך באמת ובתמים מעוניין בך, אך יש לבדוק זאת בטיפול. כמו כן, ניתן להיעזר בטיפול תרופתי להרגעת החרדה. טיפול כזה יאפשר לך להתייחס לנושא קצת יותר בקור רוח ואפשר לקבלו אפילו אצל רופא המשפחה. כל תרופה ממשפחת ה-SSRI (הנפוצה שבהן היא ציפרלקס) יכולה לסייע, כמובן בהתייעצות עם רופא. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות