מאמר מדהים של שמע ועשה בדיכאון אבל!!!!

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

06/10/2020 | 17:38 | מאת: שלומי

אז ספק שזה אחד המאמרים היפים שקראתי עם דיכאון וחרדה אבל !!!! זה ממש לא כך מנסיוני בדיכאון וחרדה כשאני בחרדה ודיכאון אני מרגיש משהוא לא תקין בראש שלי כאילו שההכרה שלי נפעה לגמרייי אני לא מצליח לעשות שום דבר הזיכרון נמחק לגמרי הקושי לראות דברים בעיניים שלי כאילו הכל נהפך נירולוגי לגמריייי משהוא בראש שלי לא תקין כאילו יש חלל לא מלא בראש שלי , למרות שאני מנסה הכל ספורט הולך לעבודה בעל כורכי מנסה להמשיך הכל כרגיל אבל נירולוגית לא מצליח והרומנציות שלא מפסיקות פשוט איום ונורא,, וכשאני שומע את הפסיכולוגית שלי אומרת לי אתה תצא מזה עברת יותר קשה , אבל מה הקשרררר אני מרגיש משהוא קליני מאשר נפשי כשאני לוקח את הכדורים הכל בסדר גמור כאילו שאין שום בעיה וכשאני מנסה להוריד את התרופה שוב זה מופיע בצורה מטורפת נמאס לי לשמוע את זה שאני אצא מזה , זהו אני כבר הבנתי את זה שאני חולה דיכאון וחרדה ושאני צריך כדורים לכל החיים , פשוט כך רציתי להחליף את התרופה של אנפרניל לתרופה אחרת רק מרוב תופעות לוואי אלוהים ישמור מה עברתי מבחינת דיכאון וחרדה והכדור ששמו לסטורל הוא היה מצויין ללא תופעות לווי, אבל הדיכאון והחרדה הם הרבה יותר גדולים מהתרופה הזו, השאלה שאני תמיד אמר לרופא ברגע שאני אקח את כל התרופות במשך השנים ולא תהיה עוד שום תרופה שתעזור לי מה יקרה לי!!!!!

שלום שלומי, כותרת המאמר היא" נעשה ונשמע" ולא "נשמע ונעשה" ולא במקרה, שכן דווקא במצבים הקשים ביותר פעולות קטנות כמו אלה המצויינות במאמר אפשריות ומסייעות וניתן להגביר את העשייה בהדרגה. זה העיקרון. מעבר לכך, אני נמנע מלהתערב בטיפולים של אנשים, אם כי אני מסכים שאם הצלחת להתגבר על מצבים קשים בעבר, הדבר מנבא התמודדות טובה גם בעתיד. לגבי הטיפול התרופתי - טעות נפוצה היא להפסיק טיפול בגלל שיפור במצב כי השיפור עשוי להיות תוצאה של הטיפול ולהפך, ייתכן שהטיפול עדיין לא הניב תוצאות ולכן רצוי להקשיב לעצת הפסיכיאטר המטפל ואם אינך מרוצה ממנו במשך כשנה, לנסות לעבור לפסיכיאטר אחר ולהתמיד בטיפול במשך כשנה נוספת לפחות. אינך יכול לטפל בעצמך וגם אני לא בעצמי, פרט להעדפת עשייה בונה והדרגתית על פני נבירה וחיטוט עצמי בפצע המוגלתי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות