על האדנרונקס עשרים תווים

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

06/08/2019 | 23:26 | מאת: אייל

שלום דר !! אשמח לשמוע ממך על התרופה אנדרונקס .. איך ועל מה היא פועלת ולאחר כמה זמן משפיעה ומה הרף הכי גבוה שלה . תודה על תגובתך .

שלום אייל, אינני רופא אך את כל הפרטים שאתה מבקש תוכל למצוא כאן: https://www.infomed.co.il/Drug-314/ . בניגוד לתרופות הנפוצות יותר כמו SSRI (למשל ציפרלקס) הפועל רק על הסרוטונין או SNRI, הפועל על הסרוטונין והנוראדרנלין גם יחד, אנדרונקס פועלת רק על הנוראדרנלין וניתנת בעיקר אחרי שתרופות מהקבוצות הנ"ל לא הועילו או כחיזוק (אוגמנטציה) לאחת מהתרופות הנ"ל. מינון מרבי 12 מ"ג ליום. זו ממש לא תרופת בחירה ראשונה לטיפול בדיכאון. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות