תלותיות במכר קרוב מאוד שלי

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

06/05/2019 | 13:56 | מאת: רקפת

שלום פרופ' רובינשטיין, יש לי מכר תקופה מאוד ארוכה שחווינו המון ריבים בקשר ,בעיקר מהכיוון שלי כי קינאתי לו בזמן שיוצא לדייטים והייתי נתקפת לחץ, חרדה, וסטרס סביב זה שאולי יעזוב אותי ואשאר לבד וביקר בגלל תלותיות ככל הנראה .אחרי ריב אני רוצה לשחרר אך קשה לי מה עלי לעשות? אשמח לתגובתך בנושא תודה רבה

שלום רקפת, אמנם הצד המציאותי שבך מחייב אותך להשתמש במילה 'מכר', אך הקנאה הרומנטית מסגירה את הציפיות הגבוהות ממנו. לא כתבת בת כמה את, אך הגישה שלך אל הבחור מעידה על דימוי עצמי נמוך וכפי שכתבת תלותיות. לכן, הפתרון היחיד שאני רואה הוא פנייה לטיפול פסיכולוגי במטרה להעלות את ההערכה העצמית ואת העצמאות שלך. רק כשתתפסי את עצמך כאדם עצמאי ונפרד שיכול לדאוג לעצמו, תוכלי למצוא זוגיות מעמדה שיוויונית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות