אובססיה כפייתית וטורדנית

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

24/05/2018 | 17:43 | מאת: דיאנה

שלום מזה 18 שנה אני נוטלת סרוקסט 20 לפני כחצי שנה ניסיתי להפסיק אהתרופה לבד ואז התחיל ו חרדות קשות מלוות באובססיה כפייתית ודיכאון קשה אני נוטלתBנ12 כבר כחודש שאלתי היא הסרוקסט שעזר לי במשך כל התקופה כבר לא עוזר בכלל מה עליי לעשות בנושא זה אשמח לקבל תשובה תודה דיאנה

שלום דיאנה, אינני רופא והפורום אינו מיועד להתייעצות על טיפול תרופתי. ככלל, אין להפסיק תרופות מסוג זה בבת אחת אלא בהדרגה ובפיקוח פסיכיאטר שגם יוכל להתאים לך תרופה אחרת כעת. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות