אקנה או מולסקום בהריון

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/08/2011 | 10:08 | מאת: מילי

שלום רב, אני בהריון שבוע 34+ הריון תקין תודה לאל. לאחותי יש יבלות מסוג מולסקום קונטגיוזיום, התחיל לה לפני חצי שנה במפשעות ועכשיו יש לה גם ידיים רגליים. לי יש אקנה מתחילת ההריון על הפנים בגב ומעל בית החזה ויש כמה נגעים בודדים שאחרי שאמרו לה שיש לה את זה ישר מהחרדות פוחדת שזה זה, אין לי שום גירוד במפשעה או באברי המין. האם זה חס וחלילה מסוכן?כי אומרים שנגיד הרפס באיבר המין מסוכן או משהוט?אם לא מגרד לי ולא כלום זה יכול להיות שם?ואם יש את זה מה עושים כנגד זה?כי לא שמעתי על זה עד שאמרו לאחותי וממש בחרדות.. אנא עזרו לי תודה

מילי שלום המולוסקום היא מחלה וירלית מדבקת במגע יכולה להיות בכל גיל בכל מקום בגוף ששכיחה אצל ילדים ניתנת לטיפול .אם את חוששת ניתן לגשת לרופא עור שיראה מה בדיוק יש לך ירשום הטיפול המתאים אין באפשרותי לערוך לך אבחנה בלי לראות אותך.

18/08/2011 | 11:52 | מאת: מילי

הי מה ששאלתי זה לא מה ששי לי רק מניסיונך, כי הבנתי שמולוקסום זו מחלה ויראלית, האם חס וחלילה יש את זה באבר המין לאישה בהריון בחודש תשיעי לפני לידה, מה המשמעות על העובר אם הינך יודע?אם בכלל? תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות