מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/07/2011 | 13:46 | מאת: אנונימי

אני סובל מאקנה כבר באיזור ה 3 וחצי שנים (אני בן 16 וחצי) וניסיתי כבר סבונים, משחות למינהן, מינוציקלין ועוד כל מיני דברים (שרופא המליץ לי עליהם) והדבר היחיד שבאמת עזר לי ברמה מסויימת זה כדורי אבץ אבל גם אז עדיין היו לי די הרבה פצעונים.. (אני עדיין משתמש בהם) אני חושב שגם יש לי די הרבה צלקות בפנים, ואני כבר לא יודע מה לעשות, אני לא רוצה להשתמש ברואקוטן, האם ישנה דרך אחרת לטפל? והאם יש אפשרות להקטין את הצלקות או להעלים אותן? תודה.

לאנונימי שלום אתה סובל מאקנה כל כך הרבה שנים ולפי התיאור שלך היא במצב בינוני מדוע לא להשתמש ברואקוטאן? מה עוד שפניך התמלאו בצלקות לדבריך. א. הטיפול בצלקות יכול להעשות אחרי שסיימת עם האקנה חשוב מאד לא "לגעת" בפנים. ב.מה בנוגע לגלי רדיו?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות