מינוציקלין,אקנה ופעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/04/2012 | 16:21 | מאת: אסלחן

שלום, אני בן 15 לפני כמה זמן היה לי אקנה בינונית ולקחתי מינוציקלין אשר הוריד לי את כל הפצעים. למשך כמה חודשים היה לי פנים חלקות ואז חזרו הפצעים. הם עכשיו במצב בינוני+ אני משער. אני מתעסק הרבה בספורט בריצה שחייה הרמת משקולות באופן רציני ואני לא יכול להרשות לעצמי להפסיק. עכשיו איזו תרופה לקחת נגד אקנה שאני לא יאלץ להפסיק עם הספורט ושלח לא תפריע לי בתפריט הכלל הרבה חלבונים ופחמימות.

הי אפשר לחזור לאנטיביוטיקה וכן אפשר לעבור לטיפול פוטותרפי שהוא טיפול באור שאינו מפריע לפעילות ספורטיבית

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות