שלום דר' בנוגע לתופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/12/2011 | 17:03 | מאת: דור גוזלן

שלום רב דר' יורב !! אני כבר בחודש הרביעי לטיפול עם 40 מג' ליום . עכשיו אני מיתאמן כבר חודש בחדר כושר,משקולות,הליכון,אופניים והכל ..ואני לא מרגיש שום דבר שונה,נתפסו לי השירירים האחרי האימון הראשון אבל עכשיו ממש כרגיל.. השאלה שלי אם אני גורם נזק בלתי הפיך או שאם אין לי את הכאבי שרירים זה בסדר להיתאמן 3 פעמים בשבוע בערך ? תודה רבה !!

15/12/2011 | 17:10 | מאת: דור גוזלן

עוד שאלה , האם אפשר לקחת אבקת חלבון בטיפול ברואקוטן?

דור אפששר לקחת תוספי מזון רק במידה ואין שום מרכיב אחר בהם צריך לבדוק את האבקה

16/12/2011 | 15:27 | מאת: דור גוזלן

זה בסדר שאני מיתאמן עם רואקוטן ? כי עד עכשיו אין ממש תופעות לוואי של תפיסת שרירים משמעותית וכאבי שרירים משמעותיים . היו לי כאבים שהתחלתי להיתאמן אבל עברו כבר.. אז זה בסדר?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות