בת 27 מיואשת!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/11/2011 | 21:49 | מאת: RENE

שלום רב, הנני בת 27 ולפני כשנה טופלתי ברואקוטן עקב אקנה בינוני והייתי שמחה מהתוצאות אך לצערי בחודש האחרון התחילו לצאת לי פצעים פנימיים , גדולים וכואבים באזור הצוואר וסביב האוזן. חשוב לציין שהפנים נקיות מפצעים אבל כל הצוואר שלי הולך ומתמלא בפצעים כואבים ובולטים. הייתי אצל רופאת עור שהמליצה לי לחזור לטיפול ברואקוטן אך אני לא מוכנה לתת לתרופה הזאת הזדמנות נוספת! המצב גורם לי לא לרצות להיות בקרב אנשים ולהיכנס לדכאון. אני נוטלת גלולות בשם בלארה שידועות כמסייעות במצב שכזה! הרמתי ידיים, אנא עיזרו לי!!

רנה שלום לדעתי אפשר לקחת פעם נוספת רואקוטאן אבל ישנה עוד אופציה:א.להתייעץ עם הגינקולוג לגבי גלולות אחרות בלארה אינה הגלולה הראשונה שמוצעת באקנה ב.אפשרי טיפול באור כחול הכל בהסתייגות משום שלא ראיתי מצב פניך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות