שאלה

דיון מתוך פורום  כאב

20/05/2016 | 00:32 | מאת: ציפי

שלום, יש לי כאבים בפות בעת ניגוב, לא יכולה ללכת לבריכת שחייה, רגישות יתר באיזור. הבעיה קרתה לאחר אונס. הייתה חבלה חמורה בפות. הייתי אצל גניקולוגיות, קיבלתי טיפול למחלות זיהומיות, עדיין נישאר הרגישות באיזור, הנושא לא שייך לתחום גניקולוגיה, הלכתי לטיפול ריגשי וזה גם לא קשור. הכאב הוא פיזי, לאחר שקראתי כעת מידע בנושא, הבנתי שיש מצב שיש פגיעה בעצב. האם בתחום שלך מטפלים בכאב עצבי ? תודה.

22/05/2016 | 11:01 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במרפאת כאב בהחלט מטפלים בפגיעה עצבית, בעיקר בפגיעה בעצבים גדולים המעצבבים אזור שלם. בכאבים מהסוג שאת מתארת, בדרך כלל מטפלים גינקולוגים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב