כאבים בכתף אבחנה פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כאב

21/09/2014 | 07:34 | מאת: ליאת

שלום מזה כ-3 חודשים אני סובלת מכאבים בכתף ימין עם מוגבלות בתנועה. וכן מנימולים בשתי הידיים וסחרחורות. בשבועיים האחרונים הכאב מוקרן לכף יד ימין שמאוד כואבת לי. אבחנת האורתופד היא שמדובר בפריצת דיסק מהצואר והוא שלח אותי לצילום רנטגן צואר ואולטרסאונד כתף, ביקשתי MRI והוא טען שאין צורך. כרגע אני לוקחת ארקוקסיה ואין הטבה. אשמח לדעת מה לעשות כיון שהכאב לכף יד ימין מטריד אותי ואני פוחדת שתהיה פגיעה עצבית. תודה רבה

22/09/2014 | 10:10 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ על ביצוע CT. יש לחזור לאורתופד ולשקול טיפול בכאב במרפאת כאב. במידה שתהיה חולשה באחד משרירי הידיים יש צורך בטיפול אורתופדי דחוף. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב