תחושת שריפה וכאבי גב

דיון מתוך פורום  כאב

06/02/2020 | 02:41 | מאת: מור

שלום ד"ר, אני בת 27 בריאה בד"כ, גובה 1.63 משקל 54. אני אתחיל מההתחלה.. בשלושת החודשים האחרונים אני מרגישה שהגוף שלי לא כמו שאני רגילה. אתן קצת רקע: אני עובדת מול מחשב המון והגב שלי בעיקר בצד שמאל והצוואר כואב ותפוס כל הזמן. בנוסף, לפני חודשיים עברתי התקף חרדה ופוניתי למיון מאז היה לי עוד התקף חרדה וחוסר שקט שמשהו קורה. עשו לי מס' פעמים אק"ג והוא תמיד נמצא תקין, בנוסף עשו לי בדיקות טרופונין פעמיים ושתיהן נמצאו שלילית, אמרו לי שסביר להניח שזה לא לב. עשיתי גם צילום חזה וגם בדיקה ידנית ע"י כירורג שד והכל תקין. עשיתי בדיקות דם כלליות והכל יצא תקין פרט לזה שאני קצת אנמית והערכים הללו: crp 9, 5 alt gpt סוכר 111 (בדיקה שבוצעה במיון אחרי יום שלם) בצום הסוכר שלי 80 מה שקורה הוא שאני מרגישה כמו כאב מעל חזה שמאל שאם אני צריכה לתאר אותו זה כאב שמרגיש כמו פולס שורף, זה כמו זרימת דם שורפת שנמשכת לשניה על מסלול "שרירי" קבוע נקרא לזה, תמיד אותו כאב רק באותו מקום זה לא כאב בלתי נסבל וגם לא נמשך יותר משניה, אבל הוא חוזר על עצמו במפתיע ובעיקר בלילה לפני השינה. אני משתגעת ולא יודעת מה זה יכול להיות כי מאז התקף החרדה הראשון אני מרגישה מיחושים שלא הכרתי פתאום הבטן כואבת, ומרגישה קצת לחץ ואת העורק דופק בצוואר מה זה יכול להיות?? אני כבר לא יודעת לאיזה רופא באיזה תחום לפנות לבירור..

06/02/2020 | 12:38 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לפי התאור שלך ניתן להבין שהבדיקה נעשתה בעיקר לכיוון מחלת לב וטוב שהכל יצא תקין. אני ממליץ לפנות לרופא משפחה לשקול טיפול נגד חרדות, זאת, בנוסף להמשך הברור במידת הצורך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב