כאבים בגב תחתון באיזור המותן

דיון מתוך פורום  כאב

26/06/2019 | 07:18 | מאת: ציפי

שלום, עקב כאבים עזים בגב תחתון באזור המותן מלווים בהקאות,חשבתי שזו בעיית אבן בכליה, הופנתי למיון, שם בוצעו בדיקות דם ושתן, וסיטי,,,נשללה אבן בכיליה,,,כל הבדיקות היו תקינות,,אמרו שזה גב תחתון,,בעבר סבלתי מכאבים בגב תחתון ,,אלה כאבים שונים שלא חוויתי מעולם,,אני לוקחת כדור "ארקוקסיה"עבר שבוע,,,במהלך היום אני מתפקדת כרגיל,,,הבעיה היא ברגע שאני נכנסת למיטה למצב שכיבה,,,יש כאבים עזים ואני לא מוצאת תנוחה שתקל, בלילות האחרונים אני ישנה במצב של ישיבה על כורסא ,,והלילות לבנים,,,סיוט,,מה עושים? אל מי פונים? תודה מראש,,ציפי

27/06/2019 | 13:54 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה על מנת להחליט על הצורך בבדיקות נוספות ושינוי הטיפול. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב