כאבי צלעות וחזה חוזרים שלא מגיבים לטיפולים שונים

דיון מתוך פורום  כאב

24/04/2019 | 21:03 | מאת: אלכס

בן 24 מתאמן מזה כשנתיים בחזר כושר בריא בדרך כלל, מזה כשנה קיים אצלי כאב באיזור הצלעות בצד שמאל ובחזה בעיקר באמצע עם נטייה למרכז צד שמאל הכאב מתבטא בעיקר בזמן ריצה של כ15 דקות מורגשים הכאבים כמו כן יש כאב לאחר התעטשות או צחוק ממשוך, במהלך היום הכאב יכול להופיע פתאום ולזמן קצר, הכאב מורגש לפעמים בזמן אימון משקולות בחדר כושר ויום למחרת, ביצעתי בדיקות כגון אקו לב, אקו לב במאמץ, צילומי סיטי חזה וגב, צילומי רנטגן של הצלעות, אקג, בדיקת תפקוד ריאות והכל יצא תקין, ביצעתי גם טיפול אצל כירופרקט שלא שיפר את המצב. אשמח לתשובה

29/04/2019 | 09:46 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לפי התאור ובמידה שכל הבדיקות היו תקינות, לא ברורה לי הסיבה לכאבים. עדיין, כאב שמופיע בזמן מאמץ דורש התייחסות רצינית. מומלץ לא לעבור את סף הכאב. אם המצב מחמיר, לחזור על בדיקות, כגון, סטרס אקו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב