כאב עצבי בדגדגן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כאב

26/08/2017 | 19:16 | מאת: נטלי

ילדתי לפני שבועיים לידה רגילה וטבעית, אך השלב השני (מפתיחה מלאה ועד לידה) ארך כשעה וחצי-שעתיים. לאחר הלידה עשו לי תפר אחד דרגה 1 באיזור התחתון לכיוון פי הטבעת. כמה ימים לאחר הלידה התחלתי להרגיש כאבים ורגישות מוגברת באיזור העליון מעל ומסביב לדגדגן, הכאב הוא בכל מגע באיזור אפילו קל (כמו מגע התחתון והפד או מגע בעת קימה או ישיבה). יכול להיות שיש לי פגיעה עצבית באיזור כתוצאה מהלידה או מהתפרים? מה ניתן לעשות כדי שיעבור הכאב? תודה

28/08/2017 | 11:30 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, קודם כל אני ממליץ להיבדק על ידי רופא גניקולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

11/01/2018 | 17:02 | מאת: רביד

היי נטלי, האם חל שיפור בכאבים שיש לך?

מנהלי פורום כאב