דיכאון הרגשה לא טובה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

23/07/2017 | 12:34 | מאת: לאה

אני לוקחת 3 סרוקסט+סרקוואל,50 מ"ג+נורטילין 2 כדורים,במשך שבוע,ועדיין מרגישה תחושה לא נעימה,שמפריעה לי בתפקוד ובעיקר בהרגשה שזה לא יעבור,מה עלי לעשות,לחשוב????

אני מניחה שהטיפול בשלוש תרופות לא הותחל בבת אחת, אם הכוונה היא שהשינוי בטיפול עדיין לא הביא לשיפור בהרגשה אז ההשפעה של התרופות מקבוצות SSRI (סרוקסט) וטריציקלים (נורטילין) היא מצטברת ומשפיעה רק לאחר מספר שבועות ומגיעה לשיא ההשפעה רק לאחר מספר חודשים, גם ההשפעה של סרוקוול על דיכאון היא לא מיידית, למרות שהוא עוזר לחרדה באופן מיידי. כדאי לפנות לרופא המטפל ולשאול אותו מתי השינוי האחרון אמור להשפיע.

מנהל פורום סכיזופרניה