טשטוש בראיה 3 שבועות אחרי lasek

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

05/08/2014 | 02:17 | מאת: שרון

שלום ד"ר דוד, רציתי להוסיף שאלה נוספת. עשיתי lasek לפני 3 שבועות, הקוצר ראיה שלי היה: עין שמאל -6 עין ימין-5.5 צילינדר 0.75 ביום השלישי אחרי הניתוח כבר כמעט ולא הרגשתי כאבים. בבדיקה שעשיתי שבוע אחרי הניתוח עין ימין ראתה הרבה יותר טוב מעין שמאל. אך בשבועיים האחרונים המצב התהפך-עין שמאל רואה ממש טוב, ועין ימין רואה מטושטש נורא (כמו בקוצר ראיה של-1.5 אם לא פחות). החוסר סימטריה הזו מפריעה לי מאד והיא נמשכת כבר שבועיים ואני מתחילה לקבל את התחושה שעין ימין שלי אף פעם לא תיראה מצוין. יש לציין שהעיניים שלי הוגדרו על ידי הרופאה כמצוינות לשני סוגי הניתוחים, ושהקרנית שלי עבה (554). הרופאה אמרה שיתכן שהעין עדין לא החלימה או שיש לי יובש ושאני צריכה להגדיל את לקיחת הסטרודקס ל4 פעמים ביום במקום 3. 1. האם הטשטוש בראיה אכן יכול לנבוע כתוצאה מיובש? 2. האם לקיחת יותר סטורדקס באמת יכולה לפתור את בעיית הטשטוש? כיצד?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שרון שמי דר ונדר ואני מהיום המנהל של הפורום. אני מניח שכל זה כבר מאחוריך וראייתך חדה וטובה כעת. מה שתארת היא באמת הבעיה העיקרית של שיטת הטיפול שבחרת זמן ארוך עד להתאוששות מלאה של הראייה. עם המספרים שלך את צריכה לחזור כעת לבקורת, כדי לודא שאינך מפתחת תופעה הקרויה Haze. תופעה שעלולה לגרום לירידה מסוימת בראייה, ומפיעה אצל מספר אחוזים מהמטופלים בשיטת Lasek, מספר חודשים לאחר הטיפול. והערה נוספת אך חשובה - יש חלופה לניתוח שעברת והיא שיטת iQ. שיטה זו שומרת על חוזקה של הקרנית לאחר הטיפול, במידה דומה לזו של PRK, אבל ההחלמה מידית, וללא כאבים. תוכלי לקורא עליה באתר שלנו. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר