ניתוח לייזר - עובי קרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

19/06/2014 | 15:41 | מאת: סער

שלום רב לפי בדיקה שנערכה לי. בעיגול למקרה הגרוע ביותר (המקסימום בין שתי העיניים) המספר שלי הוא 5.75 בשתי העיניים צילינדר 2.75 בשתי העיניים. עובי קרניות 460. אמרו לי שאני מתאים לשיטת TRANS-PRK אך רציתי לקבל חוות דעת נוספת האם עובי הקרניות שלי מתאים, מה העובי שישאר לאחר הניתוח והאם תהיה אפשרות לתיקון. אולי יש שיטה אחרת. דבר נוסף, האם השיפור בטכנולוגיה, עיקרו בחיתוך מינימלי יותר של הקרניות כך שיותר אנשים יתאימו לניתוח? והאם בשנים הקרובות צפויה עוד התקדמות שיאפשרו שיוף בטוח ומינימלי יותר של קרניות דקות.

26/12/2014 | 15:43 | מאת: ד"ר אריאל ונדר

שלום סער שמי דר ונדר ואני מהיום המנהל של הפורום. אם טרם עשית ניתוח התשובה בהחלט תעניין אותך. אכן קיימת חלפוה לטיפות בשיטת PRK, והיא מבוססת על העיקרון אותו אתה מציין. את השיטה אני מבצע וקורא לה iQ. זהו בעצם טיפול בשיטת ה Lasik אלא שהחיתוך בקרנית דק מאד ולכן יותיר מספיק עובי גם בקרנית דקה כשלך, לתיקון המספר שאתה מציין. התוצאה תהיה מדויקת, וההחלמה מידית, וללא כאבים. במידה ואתה מעוניין צור איתנו קשר וקבע בדיקת התאמה. בברכה ד"ר אריאל ונדר מנהל רפואי - iClinic המרכז הרפואי לתיקון ראייה בלייזר טל. 55567* (* לייזר )

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר