ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

09/11/2013 | 08:29 | מאת: שירן

שלום וברכה אני 6 ימים לאחר ניתוח להסרת משקפיים בשיטת PRK ועדיין רואה די מטושטש. מצליחה לתפקד, אבל מתקשה הן בקריאה והן בראייה לרחוק ובנהיגה. האם זה נורמלי? ואם כן - תוך כמה זמן הראייה מתייצבת למצב הסופי? תודה, שירן

11/11/2013 | 20:34 | מאת: ד"ר דוד בן ניסן

שירן שלום מקווה שמצבך השתפר בינתיים תהליך ההחלמה לאחר ניתוח לייזר עד להתייצבות הראיה לוקח בין מס שבועות לחודשים רצוי פחות להתעסק עם נושא חדות הראיה ממממשום שהחדות נודדת כל הזמן ומטעה לחשוב שהניתוח לא הצליח המלצתי היא להתרכז בהוראות הרופא לטפל עם התרופות לפי ההוראות ולהרבות בזילוף של תחליפי דמעות בהצלחה ד"ר ד בן ניסן

12/11/2013 | 09:24 | מאת: שירן

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר