טשטוש ראייה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

07/06/2012 | 09:24 | מאת: דבי

שלום, לפני יומיים עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר והיום בבוקר כשפקחתי את העיניים שמתי לב שאני רואה מאוד מאוד מטושטש. האם זה אופייני? האם המצב ישתפר? שאלה נוספת היא לגבי העדשות מגע, רק כשאגיע לביקורת הרופא יסיר אותן?

14/06/2012 | 13:38 | מאת: ד"ר יובל דומניץ

לפי השאלה אני מבין שעברת ניתוח מסוג PRK. אם אכן כך - אין כל מקום לדאגה. טשטוש לאחר ניתוח זה הוא נורמלי והראיה תשתפר מיום ליום. הצפי הוא לראיה מקסימלית לאחר כ 4-5 שבועות. במידה ועעברת לאסיק - זה כבר סיפור אחר ואתה לא אמור לחוש טשטוש ואם כך הדבר אני ממליץ להגיע לביקורת במקום בו נותחת. בברכה, ד"ר דומניץ

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר