ניתוח לייזר נוסף

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

16/02/2011 | 22:05 | מאת: אורן

עשיתי ניתוח לייזר PRK לפני שנתיים לאחרונה שמתי לב כי חזר לי המספר ןאני שוב רואה טיפה מטושטש רציתי לשאול על סיכונים בניתוח נוסף האם יש אנשים שמבצעים זאת?

20/02/2011 | 12:59 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום אורן, ניתוח נוסף מבוצע בממוצע של 1:100 (על כל 100 עיניים - תיקון 1). בכפוף לבדיקות התאמה מקיפות המאשרות כי אכן חזר המספר וכי הינך כשיר לעבור התיקון במצב החדש, ניתן לבצע תיקון נוסף ("השלמה"). הסיכונים בתיקון זה זהים לסיכונים של התיקון הראשון - כלומר נמוכים מאוד במידה שמקפידים על שימוש בטיפו לפי ההוראות ועל ביקורות.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר