קוצר ראייה לאחר ניתוח (לאסק)PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

08/09/2010 | 15:27 | מאת: SHLOMI

שלום רב לפני 9 ימים עברתי ניתוח בשיטת לאסק אין לי כאבים או שום דבר דומה אני יכול לתפקד כמו שאני היום אך אני עדיןן קיים קוצר ראייה האם המצב אמור להשתפר או שלאחר יותר משבוע במספר בעיניים לא מצטמצם יותר? תודה מראש

13/09/2010 | 13:34 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום שלומי, בניתוח לייזר בשיטה שעברת זמן ההחלמה הינו איטי יותר ולכן אין חשיבות למדידת המספר בעין בשלב זה. יש להמתין לפחות חודש למצב בו תופעות הלוואי הולכות ונעלמות. המצב אמור להשתפר. דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר