כאבים בלסת עליונה אחרי ניתוח בהוצאת שן בינה מסינוס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/04/2016 | 13:43 | מאת: לאון

שלום ד''ר קריינר אני עברתי לפני שנה וחצי ניתוח בהוצאת שן בינה מסינוס (אחרי שהיא נכנסה לשם בזמן עקירה כירורגית בלסת עליונה ימנית) אחרי הניתוח התחלתי להרגיש בהתחלה לחץ בשיניים ואחר כך התחילו לי כאבים בכל הלסת עליונה. ב CT לא רואים משהוא לא תקין. גם נאמר לי שבלסת עליונה אין אפשרות בפגיעה בעצב טריגמנלי-האם זה נכון?? בינתיים לוקח אלטרולט נגד כאבים. הייתי אצל מספר כירורגים ולא מצאו כלום. מה עלי לעשות כדי לטפל בבעיה?תודה רבה לאון

שלום בר, במקרה כמו שלך, במידה ואכן הסיטי תקין, אני ממליץ על בדיקה והמשך טיפול אצל רופא שיניים העוסק בתחום של כאבי פנים. בד"כ מודבר על מומחים בתחום של רפואת הפה. לרוב ניתן להתייעץ איתם במחלקות פה ולסת בבתי חולים ציבורים, בתי ספר לרופאת שיניים (תל אביב ו י-ם) או במרפאתם הפרטית. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים