לחצים באוזן ובאיזורים הקרובים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/08/2020 | 11:10 | מאת: ג

לפני 4 חודשים החלו לי לחצים באוזן ימין, בשמאל תקין. האוזן לפעמים חמה ויש גם לחץ בעצם שמאחורי האוזן. לאחרונה יש לי מעט לחצים בצד ימין של הפנים - במצח , ברקה, בעצמות הלחיים, בצד ימין שליד העין. הכל רק בצד ימין לפעמים גם בעורף הימני. זה התקפים שבאים והולכים, יומיים לוחץ ואחכ 3-4 ימים מפסיק ואז שוב לוחץ , הלחצים לא ממש חזקים אבל מטרידים. רופא אא"ג עשה בדיקה שגרתית ואמר שתקין ושלח לרופא פה ולסת, נבדקתי ונשלל TMJ. נאמר לי שאם לא יחלוף ע"י פיזיותרפיה בצוואר עלי לעשות צילום פנורמי בפה. האם יתכן שיש לי שן בינה שגורמת לזה או שן חבויה. אין לי כאבים בשניים. האם אני צריכה בדיקה מעמיקה יותר של הלסת/ האוזן?

שלום רב, לא ברור על ה מדובר מהסיפור ללא בדיקה אבל זה בטח לא בתחום הכרורגיה. עושה רושם שכדאי שתיבדק אצל רופא א.א.ג. ו/או מומחה לרפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים