שאלה לגביי כאבים בשיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/05/2018 | 23:23 | מאת: שמואל

עקרתי לפני שבוע שן בינה שמאלית תחתונה. טרם העקירה, כארבעה ימים לפני העקירה הייתה לי תחושת דופק ולחץ בשיניים השמאליות העליונות, וחשבתי שייתכן וזה קשור לשן בינה שגורמת ללחץ, אפילו שהיא תחתונה ותחושת הלחץ הייתה עליונה. היום, כשבוע לאחר העקירה יש לי את התופעות הבאות: 1. כאב ודופק בשיניים השמאליות העליונות, אני חושב שתחושת הדופק מתגברת בזמן שכיבה במיטה. 2. כאבים בהרבה מאוד שיינים- בתחתונות, בעליונות, בקדמיות- כאבים שדומים גם לכאב של חור בשן, וגם כאבים כמו התכווצות שרירים בשיניים עצמן. 3. תחושת יובש באזור העקירה. 4. טעם לא טוב מאזור העקירה, אפילו שעבר שבוע מאז העקירה. שאלתי היא- מה זה יכול להיות כל התחושות האלה, ובעיקר תחושת הלחץ והדופק שיש לי בשיניים השמאליות העליונות? שכאמור היו לפני העקירה, וממשיכות לאחר העקירה. תודה

שוב, זאת עוד אחת מהשאלות האלו שאין לי אליהן תשובה בלי לבדוק את המטופל אין לי איך לדעת מה כואב, מה לוחץ ללא הבדיקה מצטער שדלא יכול לעזור למה שלא תפנה לרופא המטפל שלך? בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים