נפיחות בלסת תחתונה אצל ילד

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/05/2018 | 03:09 | מאת: מירי

שלום הבן שלי בן 6 מזה חודש פלוס סובל המתנפחות בלסת תחתונה ימין. אחרי 3 סבבי אנטיביוטיקה וצילום פנורמי הגענו להבדיקה חוזרת לפה ולסת בבח ששם נאמר שכנראה.. יש ציסטה ויש צורך לנקות ״(תת רירית בקוטר 20 מי בוסטלום תחתון משמאל שן 36 בבקיע חלקי bucal bifurcation cyst ) ולקחת ביופסיה חשוב לציין כי להכניס להרדמה מלאה ילד ללא אבחון מדוייק מאוד מלחיצה אותי מה גם שזה לא נאמר חד משמעית לאחר התיעצות 2 רופאים . מה עליי לעשות , חסרת אונים. תודה

שלום רב בגיל הזה אין ברירה מלטפל בהרדמה כללית. אם ההחלטה הינה לבצע ביופסיה תחילה זה אומר שיש צורך בביצוע הרדמה פעמיים. אין ברירה. אם הרופאים שמטפלים מחליטים עם הוצאת כל הנגע אז זה יכול להגמר בטיפול אחד אבל יש מצבים שגם כך צריל לטפל פעם שנייה בהתאם לתוצאת הביופסיה. אני לא יכול לקבוע מהפורום מה הוא הטיפול הנכון לילד שלך מיכוון שאין לי את התמונה המלאה. את צריכה לסמוך על הרופאים שמטפלים בו. אחרת כדאי ללכת למקום אחר. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים