מעוניין להתחיל בטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/05/2002 | 00:32 | מאת: דן

אני בן 23, סטודנט מעונין להתחיל בטיפול של שיחות כתוצאה מחרדות קלות שמדי פעם קורות לי. אני ממשיך לתפקד ולא חש צורך (וגם לא מעוניין) לקחת שום תרופת הרגעה. השאלה שלי היא איך ליצור קשר עם פסיכולוג? מניין לשאוב מידע על מטפל? אני רוצה לפגוש רק פסיכולוג צעיר בגיל ורצוי מאוד שזו תהיה בכלל פסיכולוגית- משום שרק כך אני אחוש בנוח לשוחח על החיים שלי.

27/05/2002 | 11:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דן, אחת האפשרויות העומדות בפניך היא להיעזר בשירותי הייעוץ לסטודנט, אם הנך לומד באוניברסיטה, שם הטיפול מסובסד וכולל פסיכולוגים ופסיכולוגיות צעירים וקרובים לך בגיל. אפשרות נוספת לטיפול מסובסד היא במסגרת קופ"ח, במידה ואתה חבר באחת הקופות הפרטיות: "מכבי", "מאוחדת" או "לאומית" - ניתן לפנות לטיפול קצר טווח המגיע לך במסגרת קופות חולים אלו. אם תפנה אליי בדואר אלקטרוני תוך ציון שם המוסד להשכלה גבוהה בה אתה לומד, קופת החולים בה אתה חבר ואזור מגוריך, אוכל לכוון אותך ביתר יעילות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכותרפיה