דכאון?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/04/2002 | 20:03 | מאת: יונית

שלום, האם עיפות נפשית, חוסר רצון לפגוש חברים או לצאת מבית, אכילה רבה, אלה סימני דכאון? אני עיפה רוב הזמן, אין לי רצון לבצע פעילויות כמו לנקות את הבית או לבשל, רוב הזמן צופה בטלויזיה. אני רוצה לציין שאני בריאה גופנית. יש לי חשק רק לרבוץ כל היום. הולכת וחוזרת מהעבודה ולא עושה כלום. תודה.

04/04/2002 | 21:13 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יונית, אלה בהחלט יכולים להיות סימנים ראשונים לדיכאון קל, אך כדי להשיב על השאלה בצורה משמעותית יותר וכדי לדעת מה משמעותה של אותו חוסר חשק (ועד כמה הוא מפריע לך בכלל, אם בכלל?), יש צורך לדעת עלייך קצת יותר. אני משער שפנייתך אינה נובעת מתוך עניין תיאורטי בפסיכודיאגנוסיטיקה. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין

19/06/2002 | 10:46 | מאת: רונית

האם יש קשר בין ירידה במשקל ודכאון?

מנהל פורום פסיכותרפיה