פנקס הפסיכולוגים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/05/2002 | 21:23 | מאת: דורה

איך אפשר לבדוק אם פסיכולוג רשום בפנקס? האם יש גישה דרך האינטרנט?

19/05/2002 | 21:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דורה, אכן יש גישה דרך האינטרנט לפנקס הפסיכולוגים אם את יודעת את שם הפסיכולוג שלגביו את מבקשת לדעת אם הוא כלול בו: http://www.health.gov.il/units/plogic/pname.htm האתר הוא של משרד הבריאות. באתר זה כלולים רק בעלי רישיונות קבועים. במידה והפסיכולוג עדיין איננו בעל רישיון קבוע, ניתן לבדוק את רישומו בפנייה טלפונית אל משרד הבריאות כמפורט באתר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכותרפיה