ד"ר רובינשטיין

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

01/05/2002 | 15:39 | מאת: ג'ורג'י

היי ברצוני לשאול עוד שאלה נוספת, עם זה שהיא קצת מטופשת... אבל תמיד צצה לי בראש ולא מוצאת לה מענה, האם השילוב בין צבע שחור ולבן בתלבושת, מסמן אזשהי תכונה אנושית? אני תמיד אוהבת להופיע בתלבושת בצבע לבן חלק ושחור חלק. בתודה ג'ורג'י

01/05/2002 | 20:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ג'ורג'י, אפשר להפליג בפירושים עד אין סוף, אך כפי שכתבתי לאורלי בעניין חלומותיה, בענייני הנפש אין איזה אינדקס של פרשנויות שהוא מתאים לכולם ויש צורך למצוא את ההקשר של הדברים מתוך עולמך האישי ונסיבות חייך. אותה העדפה עצמה יכולה להיות בעלת משמעות שונה לחלוטין עבור אנשים שונים. להערכתי, התייעצויות נקודתיות על כל קושי שלך לא ישרתו אותך היטב ויש להתייחס אלייך בכבוד כאל אדם שלם, דבר שמחייב הכרות אישית במסגרת טיפול, כפי שהיצעתי בתשובתי הקודמת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכותרפיה