כואב.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/12/2016 | 12:29 | מאת: ע

שלום ליאת. איזה כייף לה, רק לשעה היא נמצאת איתי עם הכאב והקושי שלי, עם הבכי שלי. אחר כך היא מפליגה לדרכה, לעניניה ואני ממשיכה לבד. ממשיכה לכאוב, ממשיכה לבכות ורק מקווה שזה ייגמר, יעבור!!! ועד שזה יקרה!!!! כואב לי!!!!

היי עניתי לך ואיכשהו ההודעה נעלמה ברחבי הרשת והעדכונים אז עונה שוב אני חושבת שגם לה כואב, גם למטפל הכאבים שלו ולפעמים גם כאבי המטופלים הולכים עימו... אבל בהחלט מבינה את ההרגשה שהשהעה אינה מספיקה לתחושת הכאב בודאי אם הוא מציף בעוצמות גבוהות... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה