חוסר מצב רוח עבודה לימודים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/12/2016 | 19:27 | מאת: יערה

אני כותבת לך כעת מפניש אין לי למי לפנות אני כרגע מחפשת טיפול פרטי פסיכולוגי או משהו שקשור לזה ומקבלת טיפול תרופתי ציפרלקס וקלונקס אני סובלת מדיכאון שנה אחרי שעברתי משבר קשה בעקבות פרידה קשה מבן זוג וכיום אני גרה לבד.הבעיה שאין לי עבודה או לימודים ואני יושבת כל הזמן מול הטלויזיה בדכדוך והייתי שמחה עם היית יכולה לתת לי טיפ אחד מעשי מה לעשות כדי להקל על הבדידות ועל החוסר מצב רוח משווע הזה עד שאמצע טיפול אשמח עם תוכלי לסייע לי אני מודה לך שבת שלום.

18/12/2016 | 12:44 | מאת: יערה

תודה רבה.

היי יערה את מתארת תקופה קשה עם הרבה אין. חשוב בכך זאת למצוא איזשהו "יש". אולי לחפש טיפול מוזל לבינתיים, אולי למצוא איזושהי קבוצה ולהיות חלק ממנה זה יכול להיות קבוצה שעוסקת בעיסוק כלשהו שהוא משותף או קבוצת תמיכה. אולי לנסות להתמך בחברים? אפילו אדם אחד שיכול להוות אוזן קשבת יכול לתת תחושה אחרת. ליאת

21/12/2016 | 10:20 | מאת: יערה

לא ענו לי כבר כמה ימים אשמח עם תענו לי תודה.

נסיון

מנהל פורום פסיכותרפיה