נוגע

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/12/2016 | 12:30 | מאת: sigal

את יודעת ליאת הפנייה הזו שלך אליינו . כל כך נגעה בי .... רוצה לאחל לך שבת טובה ושקטה

sigal יקרה תודה :) מה שלומך? ליאת

16/12/2016 | 00:04 | מאת: sigal

ליאת , האמת נעה ונדה בן חיבור לבן פיצול יש ימים שיכולה לכבוש את ההימלייה ויש ימים שלא רוצה לצאת מהמיטה . כבר כמעט שנה בטיפול החדש יש לנו קשר טוב מתחילות ליפול לבורות כאלה ואחרים. מרגישה את הדרך הארוכה שעשיתי מהדהדת בתוכי ...למרות הקושי והטלטלות בזמן האחרון בהחלט יכולה לראות שיפור ואת הצמיחה ...

היי סיגל סליחה על העיכוב שינויים במערכת הפורומים באתר אני שמחה לשמע איזושהי אופטימיות זהירה במה שכתבת ותחושה שיש משהו שמעורר תקווה. כך הרגיש לי ימים חמים ליאת

24/12/2016 | 06:38 | מאת: sigal

אין על מה להתנצל בכלל...ותודה ,כן יש יותר אופטימיות ושקט פנימי . האמת שפשוט זכיתי בשתי מטפלות מיוחדות ונפלאות...

שמחה לשמוע סיגל יקרה שבוע נעים ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה