די נמאס

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/11/2016 | 14:15 | מאת: א

די נמאס לי כבר מכל האנשים שמנסים לחפש את הטוב. הרוב רע ושחור. לא ברור לי למה להביא ילדים לעולם החרא הזה, שימשיכו את הסבל. ימשיכו לסבול. לא ברור לי למה אני עדיין בין החיים, אבל סביר להניח שזה יגמר בקרוב! לא טוב לי בדרך כלל. לא רואה שום דבר טוב! לא מרוצה מעצמי ומעולמי ולא רואה שום קרן אור! הכל חשוך!! תודה על המקום וטוב שאמרתי. היו שלום.

27/11/2016 | 19:16 | מאת: סהר תמיכה

שלום א אני שומע כמה את מרגישה לבד בעולם. שלא מספיק שרע לך ושאת מוקפת סבל וחושך וכאב - כשאת מנסה לדבר על זה עם אנשים הם לא מבינים על מה את מדברת (או שהם מעמידים פנים שהם לא מבינים, כי זה מפחיד לדבר על כאב..). ואז את נשארת בעצם לבדך עם כל הכאב הזה, כי אף אחד לא מכיר בו אפילו, ומגיעה לכאן כדי לפרוק את האמת שלך.. לספר שאת מיואשת, שאת לא חושבת שתחזיקי מעמד בחיים עוד הרבה ושאת אפילו רוצה למות.. ונשמע שאולי קיווית שלפחות כאן, בפורום כזה, יהיו אנשים שיאמינו לך ויראו את המציאות שלך - שלפחות כרגע אין בה הרבה טוב אלא הרבה הרבה כאב.. ואני רואה שגם נפרדת ואמרת "היו שלום", למרות שהבנתי שאת לא מתכננת להתאבד ממש עכשיו אלא רק מגלגלת את הרעיון בראש, וחשבתי לעצמי שאולי את נפרדת כי את כמעט אפילו לא מצפה לתגובה, רק רצית לפרוק את זה. ועדיין אני רוצה להציע לך מקום שבו יקשיבו לך ויתאמצו להבין, בלי לשפוט, בלי להגיד לך "תראי את החצי המלא של הכוס" ובלי לספר לך שהחיים יפים כשכרגע, עבורך - החיים מאד לא טובים.. בואי לדבר איתנו בסה"ר. יש לנו צ'ט בכל ערב בין תשע לחצות ותוכלי לדבר איתנו על הכל, על היאוש והאכזבה מעצמך ומהעולם. אולי ככה לפחות תרגישי טיפה פחות לבד בתוך החושך.. נחכה לך מתנדב סה"ר http://www.sahar.org.il/

היי א מניחה שאת מרגישה ככה כרגע אבל חשוב לזכור שאולי זה זמני? שאולי נקודת המבט תשתנה? שאולי יש גם טוב וגם רע בעולמינו? האם את מקבלת איזושהי עזרה? מוזמנת להמשיך לכתוב תחושותייך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה