ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/11/2016 | 17:10 | מאת: sigal

אפשר להיות כאן קצת ...בלי באמת מילים ...רק צורך מאוד מאוד גדול. לא להיות לבד עכשיו . קצת מפחיד וחשוך...

27/11/2016 | 18:22 | מאת: sigal

את יודעת חשבתי עלייך בימים מטורפים אלו. שמחה שאת בסדר

היי סיגל יקרה מקווה שהצלחת להיות כאן בלי מילים גם אם לא הייתי פה... איך את בימים אלו? ליאת

28/11/2016 | 06:27 | מאת: sigal

כתבתי כאן אתמול כנראה שלא נקלט...חשבתי עלייך השבוע ואני שמחה שאת בסדר ... ימים לא פשוטים לאף אחד וכן ההודעה הזו הייתה עוגן ,ההבנה שזאת מדייה והתשובה תהייה רק אחרי מספר ימים עוזרת למצוא בתוכי רצפה בחסות המקום שנחשב לבטוח ומגן. תודה על היותך ...

מנהל פורום פסיכותרפיה