תפרגני, מה אכפת לך.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/10/2016 | 10:10 | מאת: ר

שלום ליאת. תפרגני מה אכפת לך, אז מה אם היא הבריזה לך, ויצאה לחופש. זה לא משהו אישי נגדך! תפרגני, מה אכפת לך שתהנה בחופשה שלה, אז מה אם את מרגישה ננטשת! תפרגני לה, תהיי נחמדה אז מה אם מאז שחזרה מהחופשה שלה בקיץ, היא עבורך משענת קנה רצוץ! תפרגני, אפילו שהבריזה לך! תפרגני אפילו שמאז שחזרה מחופשתה בקיץ את עדיין כועסת וקשה לך לשתף ולפתוח דברים. תפרגני, למבריזה, דופקת ברזים, תפרגני אל תהיי קטנונית!!!!

היי ר לפרגן את ממש לא חייבת :) להבין אולי כן אבל לפנ כן בהחלט זכותך לכעוס. אולי חשוב להבחין האם את כועסת על החופשה או האם את כועסת שאת מרגישה אותה כעת לא שם בשבילך? איפה בדיוק העניין... טוב שכתבת פה אולי זה יעזור גם להביא את הדברים למולה ליאת

26/10/2016 | 22:18 | מאת: ר

שלום ליאת. מרב כעס החלטתי לחתוך. אבל לצערי הרב היא נתנה תאריך כל כך רחוק, מעבר להרי החושך. הכעס פועם ומבעבע!!! ואני לא יודעת אם כדאי לשתף במה שקורה ובמה שעובר ובמה שמתרחש. האם כדאי לדלג על הרב כי גם כך יש תאריך סיום ורק להתמקד בפרידה או בכל זאת לפתוח קצת ממה שקורה עכשו, בהווה. האם להתמקד במטרה הסופית של הפרידה, או להתעקב על עניינים ברומו של עולם. וואו, כל כך מתלבטת!!!

היי ר מרגישה שאיכשהו מה שאת מרגישה צריך לצאת באיזשהו אופן... מאמינה שהדברים יתחברו בפגישה ותצליחי להגיד את מה שמשמעותי ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה