בקשר למצבו של אבא שלי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/10/2016 | 15:19 | מאת: רינת

היי ליאת. אבא שלי לא במצב כל כך טוב מראש השנה הוא בבית חולים ישתחרר ועובר מספר בדיקות.אבא שלי כבר לא צעיר כבר וזה עושה לי רע ממש לא עושה לי טוב.אני מרגישה שאני לוקחת הכל על הכתפיים שלי עסוקה במחשבות על זה יותר מדי ודואגת יותר מדי אשמח עם תהיי מסכימה ויש לך עצה בשבילי איך לחזור לחיים נורמליים ושמחים למרות כל מה שקורה אני מאוד אודה לך ומאחלת לך שנה טובה וגמר חתימה טובה,תודה.

היי רינת זה נשמע קשה ומציף אולי כאדי לחלוק בנטל התחושות עם עוד בני משפחה או עם אדם קרוב ובכלל...להשאר אופטימית... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה