תקיעות בחיים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/10/2016 | 00:01 | מאת: מאי

היי ליאת :) לא כתבתי פה מלא מלא זמן..אז לא בטוחה אם את זוכרת אותי.. בכל מקרה, אני קצת בתקופה לא טובה ורציתי לשתף אותך ואם תהיה לך עצה אז בכלל אני אשמח.. אני מרגישה תקועה בחיים, אני אוטוטו בת 28 ואני עדיין גרה אצל ההורים, עדיין באותה עבודה זמנית כבר כמה שנים, עדיין בטיפול.. כבר 5 שנים(אבל מבחינתי זה טוב, המטפלת שלי מדהימה ועוזרת לי בהרבה פגיעות שעברתי אבל לא מבחינה פרקטית), אני בלי זוגיות.. אבל כן בקשר אינטסבי עם ידיד שלי שזה קשר גם מיני כבר שנה וחצי... עשיתי תואר ופוחדת ללכת לראינות עבודה.. התחלתי לעשות השלמה לפסיכולוגיה במטרה להתחיל תואר שני בטיפול באומנות.. קיבלתי ציונים טובים אבל כבר לא חושבת שאני מתאימה לטפל באנשים בגלל ההערכה עצמית נמוכה שיש לי.. אני מרגישה תקועה וחסרת תקווה לגבי ההמשך.. בכל תחום בחיים שלי.. אני לא מצליחה לעשות צעד אחד קדימה מהמקום שאני נמצאת בו.. אני פוחדת מהצל של עצמי.. איך אני יכולה לצאת מהתקיעות הזאת? תודה רבה ליאת!! ושתהיה לך שנה טובה ומתוקה מאי

היי מאי, אני מרגישה שאת מתארת גם תקיעות אבל בעצם גם תזוזה רק שאולי היא לא מתרחשת בקצב שהיית רוצה אותה. יש קשר אך לא הקשר שהיית רוצה יש לימודים, כיוון מקצועי, אבל פחד לממש יש מגורים אבל היית רוצה במקום אחר לפעמים כדי לעשות עוד צעדים קדימה עולים דווקא אז כל הקולות שמסבירים למה להישאר מאחור חשוב בטיפול לתת מקום לכל הקולות אלו שרוצים לזוז ואלו שרוצים להישאר, להבין מה הם מספרים. וכן, אני זוכרת אותך אז שנה טובה עם התחלות חדשות :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה