התמכרות לכדורים פסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/09/2016 | 18:13 | מאת: ליבי

שלום לך.אני לוקחת המון שנים כדורים פסיכיאטרים ואני מרגישה שאני מכורה לזה.רציתי לשאול מה ניתן לעשות כדי להתגבר כל פעם שאני רוצה לקחת כדור אני מתכוונת למשהו מעשי כדי להסיח את הדעת.

22/09/2016 | 15:18 | מאת: ליבי

בנוסף רציתי לשאול בגלל שעשיתי טעות שלקחתי כדורים שלא הייתי צריכה לקחת אימא שלי כעסה עלי אבל בסופו של דבר היא סלחה לי.אני עדיין אוכלת את עצמי ומרגישה הרגשה שלילית.רציתי לשאול איך אפשר לצאת מההרגשה השלילית הזאת ולחזור לאיזון וחיים שמחים ורגילים.אשמח לטיפ. אני מודה לך.

היי ליבי, כאמור, מטרת הפורום אינה לתת "טיפים". לגבי כדורים- כדאי לשאול את הפסיכיאטר שבת שלום ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה