הי ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/09/2016 | 10:39 | מאת: sigal

תקופה לא פשוטה , את יודעת כבר הייתי בכאלה ובכל זאת יש המון זכרונות שצפים גולמיים לא מעובדים עדין , צריכים להאמר ..עם המון המון התנגדויות מכל הכיוונים . הטיפול הזה שונה איטי יותר מותאם ונכון ובכל זאת כל תזוזה של מילימטר כל נגיעה יוצרת גלים והצפה ריגשית ...זכרונות לא פשוטים להבנה לא פשוטים להכלה ..כואב

היי sigal תקופה לא פשוטה...כפי שכתבת ובכל זאת שומעת איזו עדינות או יציבות בתוך כל ים הכאבים, הסערות והזכרונות... איתך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה