שאלה בקשר לקונפליקטים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/08/2016 | 18:35 | מאת: הילי

האם ניתן להסיח את הדעת מקונפליקטים? עם כן אני יודה לך מאוד עם תתני לי דוגמא להסחת דעת,תודה.

היי הילי לא כ"כ הבנתי את שאלתך, אולי תתני דוגמא ואבין יותר ליאת

31/08/2016 | 13:10 | מאת: הילי

לפעמים אני מתווכחת עם עצמי בראש עם להישאר באותו מקום של מקום עבודה שאני רוצה או לעזוב? זאת היתה רק דוגמא.אני מתכוונת לכאלה דברים באופן כללי,עוד דוגמא עם אני רוצה ללכת למקום כזה או אחר או עם החברה הזאת או חברה אחרת באותו יום? לזה התכוונתי אני נתתי לך דוגמאות של קונפילקטים.תודה על המענה.

31/08/2016 | 13:14 | מאת: הילי

התכוונתי שעם באותו רגע המחשבה מפריעה לי עם אני נכנסת לאיזשהו לחץ בגלל קונפילקטים לדוגמא:מה החברה הזאת תגיד עם אלך עם חברה אחרת? האם היא תעלב? האם היא תנתק איתי את הקשר? דוגמא חרדה חברתית.מה אני עושה באותו רגע כדי להסיח את עצמי מהמחשבה?תודה.

מנהל פורום פסיכותרפיה